print

سه ویژگی در یک مدیر موفق (قانون "ت" مدیریت)

یک مدیر موفق دارای سه شاخصه و ویژگی است که عبارتند از:

تعهد: بطور مثال مدیری که تعهد کافی نداشته باشد دچار نوعی خودخواهی و تکبر می گردد و تنها به فکر خویش و نزدیکان خود است در خیلی از موارد منافع ملی را به علت تنگ نظری خویش از بین می برد و فرصت رشد و شکوفایی را به بسیاری از افراد مستعد جامعه نمی دهد.

تخصص: از طرفی اگر یک مدیر علم و آگاهی کافی نداشته باشد باز با اتخاذ تصمیم های اشتباه و عدم رعایت اولویت ها باعث به سرانجام نرسیدن کارها می شود و به انواع مختلف در امور فنی دچار اشتباه می گردد و خسارات زیادی را به جامعه وارد می سازد.

تعامل: مدیری که نتواند ارتباط اجتماعی مناسب با اطرافیان و اجتماع خود داشته باشد به تدیج به انزوا می رود و شناخت کافی از اطرف خویش نخواهد داشت و نمی تواند سخنگوی کل جامعه باشد و خواسته های کلی آنها را درک و در جهت رفع مشکلات قدم بردارد.

بنابراین در مجموع می توان گفت:

"مدیر موفق در یک جامعه اسلامی مدیری است که با تعهد خویش دقت نظر خویش را نشان می دهد و با تخصص خود قدرت اجتماعی خویش را ارائه می دهد و با تعامل خویش باعث سرعت بخشیدن به رفع مشکلات اجتماعی می گردد."

دکتر علیرضا ردایی – گروه مهندسی شیمی و پلیمر دانشگاه یزد

مدیریت صحیح سرمایه های کشور و منابع انسانی اهمیت زیادی در توسعه ی همه جانبه در زمینه های رفاهی و اجتماعی دارد. در این زمینه تفکر و رفتار مدیران کشور در سطوح مختلف بسیار تاثیر گذار است.